Here I go again... darn AT&T modem isn't working

OklaMoniFebruary 7, 2013

and I spent "only" 1 hour and 15 minutes on the phone this time.....

I hope to be back sooner than last time... meanwhile, I am at the local library.

Moni

Thank you for reporting this comment. Undo
ntt_hou

It sounded that you've posted the problem here before. If so, I missed it. Can you explain what's the problem? How do you have the DSL model set up?

In the past, I found AT&T tech support not being very helpful. Fortunately, I know someone more technical and he helped me to solve the problems. Maybe, I can help you out.

    Bookmark   February 7, 2013 at 10:08PM
Thank you for reporting this comment. Undo
jemdandy

Is your unit a gateway? I have an ATT device connected to a phone line to get DSL and ATT called my unit a gateway. Its a combination modem and wireless router. My unit has been working well for 2.5 years, but I do know they can go bad. One failed for a friend of mine and the repair was simple: plug in a new gateway and do a setup.

    Bookmark   February 7, 2013 at 11:58PM
Thank you for reporting this comment. Undo
donna_loomis

Are you talking wireless? When we signed up for AT&T's U-verse for wireless, they gave us a 2Wire modem. In the space of a month and a half, we got 5 replacements because they kept going out. The last time it happened, the person on the phone told us about their new "black box" and said to tell the tech when he got there that that was what we wanted. Of course, he tried to push the 2Wire again (they've got to get rid of them, right?), but DH said, "No, I want the black box). Tech installed it and we have had no trouble since (knock on wood). It's been a couple of months now, and I'm hoping problem solved.

    Bookmark   February 8, 2013 at 2:16PM
Thank you for reporting this comment. Undo
OklaMoni

Yes, I am talking wireless.

Donna, I had a two wire, that worked GREAT for about 2 years for my daughter, and she upgraded, and I used hers. It died early this year.

They gave me a "black box". I " installed " it on the 24th of last month.

Worked GREAT, till yesterday afternoon. In fact, I was online yesterday morning, with no problem, but could not connect yesterday afternoon.

Since I can connect here at the library, I am guessing, I was right when I reported my modem not working...

Hopefully a replacement shows up on my front porch soon. Meanwhile, I stopped at the library on my way home from a bike ride with Mel (22 miles).

Now, home, dinner, and I guess a bit of TV.

Later

Moni

    Bookmark   February 8, 2013 at 6:01PM
Sign Up to comment
More Discussions
Shingles Vaccine
Had a talk with my Dr. last week during my yearly physical...
prairie_rose
TPMS vehicle tire system
TPMS, Tire Pressure Monitoring System, where one is...
lucillle
Thought on solar companies, please
Our electricity bills are just outrageous and we are...
donna_loomis
Watch it free
since some of you haven't seen The Best Exotic Marigold...
JoAnn_Fla
Why would a celll phone addict invite someone on an outing and then --
-- not tear themself away from their cell phone?
eclair
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™