Still not getting email notifications -- Tamara???

Sueb20July 22, 2014

This is so annoying. Until a few months ago, I'd always get an email when someone here responded to my post. Then it stopped. I made sure all the appropriate boxes were checked in my profile, but I'm not getting the email notifications. That means I have to try to remember to check back on my threads to see responses. Any recommendations? I did send a message to the powers that be via the "contact us" link but nothing changed, and I didn't get a response.

I know people have referred to Tamara in the past so trying to mention her here, see if that works!

Thank you for reporting this comment. Undo
debrak2008

Did you sent a message thru the contact us listed in the "information about posting" below?

    Bookmark   July 22, 2014 at 4:13PM
Thank you for reporting this comment. Undo
justgotabme

Debra is correct, that's the best way to contact them about a problem.

    Bookmark   July 22, 2014 at 6:09PM
Thank you for reporting this comment. Undo
Sueb20

Yes, I did that.

    Bookmark   July 22, 2014 at 7:55PM
Thank you for reporting this comment. Undo
justgotabme

I hope they get back to you soon. I know that used to happen to me too. I'm sure I missed allot of things.

    Bookmark   July 22, 2014 at 10:47PM
Thank you for reporting this comment. Undo
gwtamara

Hi Sue -

It worked! I happened to see my name in the Recent Posts widget (love that thing!). I don't see anything from you in the mailbox, so I'm not sure what's going on. Can you email me directly? My email is listed on my profile. We'll get it figured out.

Btw, email notifications not being received is typically a problem with your ISP and the fact that these emails are auto-generated. Many times they are pinged as spam before they hit your mailbox.
We regularly contact these ISPs and ask to be white listed. Sometimes it works and sometimes we are ignored. ;) Universities and businesses tend to be the most cautious. If anyone else is having problems, let me know and I can check the list. Oh, and if anyone is using Verizon.net -- you won't be getting your notifications. They refuse to even acknowledge our emails. Very frustrating.

    Bookmark   July 22, 2014 at 11:02PM
Thank you for reporting this comment. Undo
debrak2008

I use verizon.net and gave up a long time ago. I actually find I don't mind not getting the notifications. I check the forums everyday anyway.

    Bookmark   July 23, 2014 at 7:36AM
Thank you for reporting this comment. Undo
Sueb20

Thanks, Tamara. I sent you an email but yes, I do have Verizon. Bummer. I check most days too, but sometimes it's hard to remember/find which posts I responded to (and I'm often curious to see how people after me responded, etc.).

The odd thing is that I have had Verizon forever and I have been on this board for several years and only had a problem as of a few months ago.

    Bookmark   July 23, 2014 at 8:06AM
Thank you for reporting this comment. Undo
mboston_gw

Tamara,

I sent you an email about a month or so ago - to you addy on this site and never received an answer. Wondering if you could check and see if it is there. I will watch here for an answer. My question is different.

Sorry for hijacking your post OP, just glad to see Tamara is still around.

    Bookmark   July 23, 2014 at 11:21AM
Thank you for reporting this comment. Undo
justgotabme

Sue, when the notifications didn't work for me, I would bookmark any threads I wanted to file in a folder called "GW threads".

    Bookmark   July 23, 2014 at 1:36PM
Thank you for reporting this comment. Undo
lyfia

So it appears for some reason I canâÂÂt post to the gardenweb forums anymore. I get the following error. I tried e-mailing by clicking on the Webmaster link and it got returned saying it couldnâÂÂt be delivered.

ÃÂ

Why would you not just block the problem poster, but all posters?

ÃÂ

ÃÂ

So IâÂÂm posting this from my very slow cell phone data connection that goes in and out of range and is a total PITA to use. I still havenâÂÂt responded to a thread on the regular HD board I started while logged in elsewhere due to this issue. I just noticed this in the last few weeks.

    Bookmark   July 25, 2014 at 10:30AM
Sign Up to comment
More Discussions
Is it possible to hang ikea curtains on a transverse rod?
I have curtains tht I would like to hang in my family...
kiki_thinking
House of Cards - Table Lamps
Not wanting to hijack Ann's thread (Perception), I'm...
maddielee
TV show Perception set decor
If you haven't watched the show, it's a good one. But...
Annie Deighnaugh
When do bronze window frames work well in the interior of a home?
I'm replacing single plane aluminum windows. My interior...
texasgal47
My anniversary gift
Got a new piece of furniture the other day. Well sort...
the_foxes_pad
People viewed this after searching for:
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™