Pictures Not Showing up on Page

PatsypieOctober 10, 2003

None of pics showed up after I uploaded my pages....the little icon is there with the red x. Should I delete it and reinsert the pictures.

Thank you for reporting this comment. Undo
Patsypie

No, I was wrong...not red x. This is what it says.
---------------------
HTTP Error 404

404 Not Found

The Web server cannot find the file or script you asked for. Please check the URL to ensure that the path is correct.

Please contact the server's administrator if this problem persists.
---------------------

I'm using Netscape. I opened new page and formated it like I wanted ...inserted pic in that page inside table. Whole thing was saved as html.

    Bookmark   October 10, 2003 at 10:45PM
Thank you for reporting this comment. Undo
lazy_gardens

If you can give a link to the page with the problem, you might get some help.

    Bookmark   October 13, 2003 at 8:52AM
Thank you for reporting this comment. Undo
maryanntx

Patsypie, did you use Netscape to publish your files to your website? You have to make sure the graphic files were uploaded also. You may have just uploaded the html file.

    Bookmark   October 16, 2003 at 4:43PM
Thank you for reporting this comment. Undo
Patsypie

MaryAnn,

Thanks for your response. This is my first rodeo and getting my page uploaded is giving me a whipping.

Yes, I used your Netscape and find that it is very user friendly. But I used WS FTP to upload. I attempted to publish with Netscape, but nothing happened...machine just sat idle for 3 hours. Will try publishing with Netscape again if you think that will give me a better result.

Things look good after I edit my page in c://; but when I upload the page into http//, my changes are not taking effect. (And, to make sure all the pix were uploaded, I copied the folder to the upload folder.)

I would post a link, but the page is not nearly ready for the critics. It's just a little site with pictures of my family...just meant for keeping my family connected.

Any help will be much appreciated.

Patsy

    Bookmark   October 19, 2003 at 8:11PM
Thank you for reporting this comment. Undo
maryanntx

Patsy, I compose my page with Netscape, but I upload with WS FTP. All I do is upload the html file and then each image file that I have put on it. If you would like to e-mail me I will be happy to help you all I can. Just click on "my page".

Also....after you edit your page are you saving it? Then upload using WS FTP. Sometimes you have to click on refresh in order for the newly edited page to show correctly.

    Bookmark   October 20, 2003 at 1:32PM
Thank you for reporting this comment. Undo
lazy_gardens

"I would post a link, but the page is not nearly ready for the critics."

If you won't let me look at the problem there's no way I can help you. Forget I offered.

    Bookmark   October 20, 2003 at 10:39PM
Thank you for reporting this comment. Undo
dmp135

You really should post a url. These things are easy to spot and troubleshoot with a link.
This is a quick list though.
Case sensitivity... Abc.gif is not the same as ABC.GIF etc
so look at the code and the name of the file as well as the names of all folders.
Missing file...make sure you uploaded the file
Misplaced file...is the image file where your code says it is...an image in a subdirectory called images/ will not be found if the code points to a different place.

Good luck

Dorothy

    Bookmark   December 6, 2003 at 8:31PM
Sign Up to comment
More Discussions
E-commerce options?
My niece asked for my help in creating a web site for...
jenn
Marble Countertop Help!!
Hi, I have recently decided to purchase a spec home...
monikaxp
Checking for the presence of adblocker.
Asteroids This post was edited by chuggerguy on Fri,...
Richard (chuggerguy)
seo
My client website has hit down after google Penguin...
Tinaustin
People viewed this after searching for:
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™