car problem

pberm1962September 13, 2007

I own a 2000 Buick Century and recently discovered that my wiper fluid won't shoot out when I use the controls. I dont have voltage on the end of the connector when i press the button and read it wit a voltmeter. i also cant get the pump to run when i apply 12 volts directly to its leads. it is reading about 3 ohms across its leads with a ohm meter. any suggestions? thank you paul

Thank you for reporting this comment. Undo
ron6519

Make sure all the contacts are clean all along the line, the fuse is good, and the switch activating it functions.
Ron

    Bookmark   September 14, 2007 at 4:09PM
Sign Up to comment
More Discussions
Good material to patch potholes in old garage floor?
I have some pot holes in my 1963 garage floor. The...
griz8312
Craftsman 3/4 HP Garage Door Opener w/Extension
I just installed a 9.18450 opener with a track extension...
brian_nb
garage door remote opens but wont shut door
I have a 10 year old Craftsman garage door opener model...
Junky
Craftsman Garage Opener Clicks only and LED blinking 5 times
My 1/2 HP Model 139.53641SRT opener clicks to all my...
nosleep
Need error codes for Craftsman 41A4315-7D.
Need error codes for Craftsman 41A4315-7D Garage Door...
don831
Sponsored Products
Watson Leather Bar Stool - Brighton Aubergine Purple
Joybird Furniture
Vanilla Metallic - Satin Emerald Shade Double Gourd Lamp
Lamps Plus
Luceplan | Fortebraccio Wall or Ceiling Light
$261.00 | YLighting
Aqua Marine Metallic White Snake Shade Ovo Table Lamp
Lamps Plus
Pooch Pal 12 Volt Heated Pet Bed - 822802
$90.77 | Hayneedle
Car Headrest Multi-Hanger - Set of Two
$15.99 | zulily
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™