cable/old sony/analog/ some snowy channels

jones60April 20, 2007

Old Sony analog/ basic/standard cable direct to TV or to converter as not cable ready then to TV. Comcast came put new splitter on and some new connections. He would not go to the pole but said signal was fine. We were getting lines in certain channels. Now all seems well except for 59, 60, 61, 62 upper cable channels. But what is wierd all channels below that are good and all channels above it ar good. So what could be wrong?? Best bet I guess is to hook up a cable ready set? It just seems strange why just those four channels??

Sign Up to comment
More Discussions
plug-in tart warmers - parchment-paper safe?
Hi, re: plug-in wax-tart warmers: Is it safe to cover...
jally
Cables and wiring? Cat6, hdmi, coaxial, ethernet?
I've been reading a lot on here about wiring our new...
tulips33
plug-in 15w bulb caused sticky mess (wax melt)
Stupid me, I bought a plug-in wax melter / tart-warmer...
jally
cheap tv
got a nice working fully functional 32" lcd yesterday...
stoveguyy
previous post about 50ML8105D
My previous post about my Magnavox/Phillips 50"...
tribefan53
Sponsored Products
Bright Young Thing Art Print
$27.99 | Dot & Bo
KidKraft Lil' Symphony Band in a Box - 63354
$25.90 | Hayneedle
Dream Form Dual Comfort Memory Foam Pillow with Cover
Overstock.com
Stanford Spectrum Mirror with 21.5 Inch TV and Bose Speaker
Lightology
Waterproof Neutral White LED Neon, by the 20m Reel
EnvironmentalLights.com
2' Trac-Master Track by Juno
$17.74 | Lumens
People viewed this after searching for:
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™