Sound Problems on Some Sites

leslie77October 6, 2013

All of a sudden, I have no sound on some sites (YouTube is one of them), but do have it on other sites. What could the problem be? All of my connections are fine, I don't know anything else to trouble-shoot the problem. I'm running Windows XP.

Thank you for reporting this comment. Undo
Farbuncle

check you volume controls. I lost the sound on youtube and some how my volume control had been muted

    Bookmark   October 6, 2013 at 8:03PM
Thank you for reporting this comment. Undo
Richard (chuggerguy)

From https://support.google.com/youtube/known-issues/16903?hl=en: "We're currently working to resolve an issue where videos start playing with the sound muted by default. As we investigate, please try adjusting the volume slider in the bottom left corner of the video player to enable sound. Alternatively, you can try viewing the video in HTML5 by opting into the HTML5 trial http://www.youtube.com/html5.";

Just curious, when you say "some sites (YouTube is one of them)", which other sites are you also having volume problems on?

Here is a link that might be useful: Also discussed in this thread.

    Bookmark   October 6, 2013 at 8:42PM
Thank you for reporting this comment. Undo
leslie77

I tried to watch a video of a product on the Williams Sonoma website, and that video had no sound either. But I occasionally play Mah Jong on another website, and that sound works perfectly. So sound is working on some sites, but not on others.

    Bookmark   October 6, 2013 at 9:27PM
Thank you for reporting this comment. Undo
Richard (chuggerguy)

I've been trying to find a video on http://www.williams-sonoma.com/ so I can see if it happens to an embedded Youtube video... but I must be blind, I can't find a one. :)

But they do seem to make use of Youtube(https://www.youtube.com/watch?v=0leeHDIvNgM) so I wouldn't be surprised if they host them on Youtube and simply embed them on their own site. If that's the case, I would suspect the embedded videos would suffer the same Youtube problem I quoted above.

Have you tried un-muting the video?

They start out silent/muted for me too, I have to hover over the video and click the volume slider to give it some volume every time I visit Youtube. And will have to until they fix it.

Edit: Finally got my eyes to cooperate long enough to find one. :)

This video on this page http://www.williams-sonoma.com/products/williams-sonoma-smart-tools-kitchen-stand-tablet/ is really this Youtube video https://www.youtube.com/watch?v=oMyytBxvWr0 embedded. Unless I'm missing something, and perhaps I am, it's still a Youtube "mess up", right?

This post was edited by chuggerguy on Sun, Oct 6, 13 at 23:03

    Bookmark   October 6, 2013 at 10:23PM
Thank you for reporting this comment. Undo
zep516

What browser are you using?

Have you tried another browser to view the troubled sites?

    Bookmark   October 6, 2013 at 10:23PM
Thank you for reporting this comment. Undo
leslie77

Chuggarguy, that was the fix!! Thanks so much for everyone's help. Feel stupid that I didn't figure out myself.

    Bookmark   October 7, 2013 at 5:44AM
Thank you for reporting this comment. Undo
Richard (chuggerguy)

Cool. Yeah, it can be easy to overlook the simple things. I know because I do it ALL the time. :)

    Bookmark   October 7, 2013 at 6:21AM
Sign Up to comment
More Discussions
which tablet
Shopping for a friend's 11yr old GD who wants a 10"...
abreeze
how do I bypass my login?
I recently took my HP laptop to Data Doctors and it...
cornsnake_lover
Lenovo's "malware" not just Lenovo's.
It's been found in a dozen or so apps, some pre-installed,...
lazy_gardens
Change color of blinking cursor
When I am editing something I have just written and...
mudlady_gw
Helping a elderly friend with their computer remotely
She is in her 90's, lives alone and needs help with...
jane__ny
People viewed this after searching for:
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™