problem with my Vent-a-hood

eric335530April 1, 2013

i have vent-a-hood b100 installed in my house. it's been working perfectly.
until last night i tried to clean it. i unsnap the two latches that hold the fan box in place to the rear of the exhaust hood housing, clean the fan box and put it back.
then today it doesn't turn on any more. i move the switch, nothing happen. i took down the fan housing again and carefully inspected, didn't find any elec in the fan housing i could break.

any idea and help? greatly appreciated.

Thank you for reporting this comment. Undo
xedos

you prob. wiggled loose the elect connector - which is behind the fan.

fan should be held in with a couple of screws.

I assume the lights still work ? If not check the breaker in the panel.

    Bookmark   April 1, 2013 at 9:31PM
Sign Up to comment
More Discussions
Getting the most out of Miele Masterchef?
Probably a dumb question... There are a lot of different...
schicksal
Wolf is increasing the BTUs on front burners
When I called the Wolf showroom in Atlanta, I was told...
charon70
Any thoughts about Bosch and GE Profile appliances?
I am building a passive house and trying to choose...
di77ce
Dishwasher with cutlery tray and heated dry?
I seem to be coming up fairly empty handed with these...
tigger9759
New Bluestar elec wall oven vs New Viking french door wall oven
Has anyone had a chance to use either the New BlueStar...
sherry0117
Sponsored Products
RGB-pixelpro-sq-40 RGB PixelPro LED Square Module
EnvironmentalLights.com
Rose Ashley Curtain Panel
$14.99 | zulily
Juno Under Cabinet Lighting Pro-Series 9 in. Xenon Brushed Bronze Under Cabinet
$73.97 | Home Depot
Orwell Gwynne Beige Rug (7'10 x 10'10)
Overstock.com
Hardware & Accessories: Westinghouse Screws 1/2 in. Polished-Brass Fitter
$1.98 | Home Depot
Avocado Soap Duo
The City Farm
Burns Ottoman - Key Largo Grass Green
Joybird Furniture
Outdoor Accent Table
$195.00 | Horchow
People viewed this after searching for:
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™